fbpx

Miért nem kell félned a boudoir fotózástól?

A boudoir fotózás, más néven glamour fotózás vagy fehérneműs fotózás, egy nagyon izgalmas, örömteli, és önbizalom növelő élmény tud lenni egy nő számára, mégis sokan nem mernek belevágni. Mik azok a félelmek, amik sok nőt visszatartanak attól, hogy eljöjjenek egy boudoir fotózásra? 

1. „Én nem vagyok elég vékony”

boudoir fotózás

Tévhit az, hogy a boudoir fotózáshoz vékonynak kell lenned. Bármilyen testalkattal lehet jönni boudoir fotózásra. Minden testalkatnak meg van az előnye és szépsége,  és a fotós dolga, hogy ezt kiemelje. Sok szempontból a teltebb hölgyekkel még könnyebb dolgom is van, mert a boudoir képeken a szép, kerekded formák néznek ki jól.

2. „Én nem vagyok olyan szép, mint a lányok a képeiden”

fehérneműs fotózás

Erre mindig azt szoktam válaszolni, hogy a lányok a képeimen ugyanezt mondták. 🙂 Nincs olyan, hogy valakin ne lenne valami szép, és a boudoir fotózáshoz egyáltalán nem kell, hogy „tökéletes” testtel vagy modell alkattal rendelkezz. Ha azt gondolod, hogy rajtad nincs semmi szép, akkor a boudoir fotózást pont neked találták ki, hogy bebizonyítsa, hogy tévedsz, és igenis rólad is lehet gyönyörű képeket készíteni. 

3. „Túl sok rajtam a narancsbőr/ bőrhiba stb”

Fehérneműs fotózás

A narancsbőr, pattanások, bőrhibák, foltok (stb.) miatt azért nem kell aggódnod, mert egy részt ilyesmik mindenkin vannak, más részt ezeket le szoktam retusálni. 🙂 

4. „Én már túl öreg vagyok”

glamour fotózás

A boudoir fotózásnál nincs felső korhatár. Nagyon sok 50 feletti nő is jön hozzám. Egy nő minden korban nő marad, és minden korban megérdemli, hogy szépnek, szexinek és nőiesnek érezhesse magát. 

5. „Nem tudok pózolni”

boudoir fotó

Egy fehérneműs fotózához nem kell profi modellnek lenned, és nem kell tudnod pózolni. Én, a fotós, szoktam pózokat javasolni, amiket magamon is megmutatok, így a pózok miatt egyáltalán nem kell aggódnod. Elég, ha rám bízod magad, mert én mindenben segítek, és jelzem, ha valamin változtatni kell.

6. „Nem szeretném, hogy a fotóim felkerüljenek a netre”

internet

Tévhit az, hogy minden fotózásomról teszek fel képet az oldalaimra. A valóságban csak a fotózásaim töredékéről teszek fel képet. A képeid nem fognak felkerülni az internetre, ha nem szeretnéd, ugyanis csak és kizárólag olyanokról teszek fel képet, akik megengedik. Ha azt szeretnéd, hogy a képeket csak te lásd, és azok, akiknek te meg szeretnéd mutatni, akkor nem kell félned attól, hogy felhasználom őket az engedélyed nélkül. 

glamour fotózás

Remélem, hogy ezzel a cikkemmel sikerült kicsit eloszlatnom a félelmeidet, és már bátrabban fogsz arra gondolni, hogy eljöjj hozzám egy boudoir fotózásra. 🙂 Ha kíváncsi vagy, hogy hogy szokott zajlani nálam egy boudoir fotózás, kattints ide! 🙂