fbpx

Boudoir fotózás - 5 ok, amiért érdemes kipróbálnod

Kezdjük azzal, hogy mi is az a boudoir fotózás? A boudoir fotózás egy fotózási stílus, amikor egy nőről ízlésesen szexi, visszafogottan erotikus képek születnek. Ezek a képek általában nem mutatnak sokat, viszont sokat sejtetnek. Sokan a párjukat lepik meg velük, de tapasztalataim szerint a legtöbben saját örömükre vesznek részt ilyen fotózáson.

Íme 5 ok amiért Neked is érdemes kipróbálnod egy ilyen fotózást:

1. Egy boudoir fotózás segíthet növelni az önbizalmadat

Túl kövérnek érzed magad? Vagy épp túl vékonynak? Szeretsz a ruhád mögé bújni, mert egyáltalán nem tartod szépnek magad? Akkor egy boudoir fotózás segíthet neked.

Egy boudoir fotózás során nem rejtőzködhetsz több réteg ruha mögé. Nincs is felszabadítóbb érzés, mint amikor kicsit levetkőzheted a gátlásaidat, és önmagad lehetsz egy fotós előtt, aki  bebizonyítja neked, hogy rólad is készülhetnek gyönyörű, vonzó, szexi fotók, amiket még évekkel később is örömmel nézegethetsz.

boudoir fotózás

2. Egy boudoir fotósorozat remek ajándék lehet a párodnak

Ha szeretnéd valami különlegessel meglepni a párod, és szeretnéd, hogy vonzóbbnak lásson mint valaha, lepd meg egy boudoir fotósorozattal. Szerintem kevés olyan férfi van, aki ne örülne egy ilyen ajándéknak. 🙂

gyönyörű lány

3. A boudoir fotózás segíthet túllendülni egy szakításon

Most vagy túl egy szakításon, és az önbizalmad a nullával egyenlő? Akkor egy boudoir fotózás segíthet, hogy újra szépnek, vonzónak és élettelinek érezd magad. Ha az elkészült képeken egy gyönyörű, szexi nő néz vissza rád, könnyebben hiszed majd el, hogy lesz még olyan férfi, aki ugyanígy meglátja benned ezt a gyönyörű nőt, és megadja neked azt a figyelmet és törődést, amit megérdemelsz!

glamour fotózás

4. Segít újra vonzónak és nőiesnek érezni magad

Ha a sok munka, házimunka és egyéb teendők miatt egyáltalán nem jut időd magadra, és ritka az olyan pillanat, amikor igazán nőiesnek és vonzónak érzed magad, akkor épp itt az ideje, hogy meglepd magad egy boudoir fotózással.

Ha egy ilyen fotózás során újra felfedezed magadban a nőiességet és vonzerőt, az ráadásul a párkapcsolatodra is pozitív hatással tud lenni.

boudoir fotó

5. A boudoir fotózás jó élmény

Már az előkészületek, a fotózás várása, a szexi kiegészítők megvétele és a sminkelés is visz egy kis izgalmat az életünkbe, és egy igazán profi fotós el tudja érni, hogy maga a fotózás is egy vidám, emlékezetes és jó élmény legyen. Kinek ne lenne jobb kedve attól, ha valaki kb. félpercenként elmondja neki, hogy milyen gyönyörű.  🙂

 

Nézd meg a szépséges Erikáról készült boudoir sorozatot! Kattints ide! 🙂

Csatlakozz a női facebook csoportomhoz, ha szeretnél még többet megtudni a fotózásról, és ha kíváncsi vagy, hogy másoknak milyen élmény volt a fotózás. 🙂 Kattints ide!