fbpx

Visszajelzések

fotós értékelés

„Köszönöm szépen 🥰🥰 téged tényleg receptre kellene felírni minden nőnek, annyi önbizalmat tudsz adni és annyira elvarázsolod az embert 🥰🥰😊😊😘😘” (Zsanett)

sminkes budapest

Köszönöm a csodás képeket 😍csak ismételni tudom önmagam, receptre kéne téged felirni minden nőnek 💓 (Márti)

visszajelzések

„Hosszú ideje követem Hédi munkásságát és mindig lenyűgöz, mennyire egyedi és kiemelkedő a látásmódja! Vártam már, hogy eljussak én is Hozzá. Nem csak a képei fantasztikusak, hanem együtt dolgozni Vele is egy csoda! Nagyon köszönöm! Már tervezem a következő közös munkát!   (Adrienne)

esküvő fotózás

„Esküvői fotózásra kértük meg Hedzsit és Gábort. Szinte azonnal reagáltak a felkérésre hamar meg is tudtunk beszélni egy időpontot, hogy a részleteket megbeszéljük. Esküvői fotóst kifejezetten a képek alapján és az ajánlások alapján választottam, hiszen ezt fogom mutogatni az unokáimnak is Van tapasztalatuk esküvői és kreatív fotózásban is. A nagy napon és a kreatív fotózáson rendkívül kedvesek voltak, megkértük őket, hogy mondják meg milyen pózt vegyünk fel a jó képek eredményeiért. Nagyon rugalmasak és könnyen elérhetőek, a minőségi fotók is elég hamar megérkeztek. Szívből ajánlom mindenkinek őket, bármilyen esemény lesz a közeljövőben, biztosan hozzájuk fogok fordulni
Hedzsihez egy boudoir fotózásra is még visszatérek
5* ❤️” (Bettina)

családi fotózás

„Hedvig csodálatos tehetséggel megáldott fényképész, aki mindemellett ráadásul végtelenül türelmes és kedves is. Bátran ajánlom!” (Teodóra)

fuvola

„Imádtam minden percét! Hedvig fantasztikus személyiség és gyönyörű képeket készít! Izgalmas volt vele együtt alkotni, egy hatalmas pozitív energiabombaként hat az emberre. Mindenkinek azt ajánlom hogy ha egy igényes fotózást szeretne, őt válassza! 🤗” (Réka)

fehér ing

„Csodálatosan tehetséges fotós és a lendülete azonnal továbbsodor mindenkit – abszolút jó értelemben. Remélem, lesz még lehetőségünk együtt alkotni! (Nikolett)

piros sapka

Elképesztően aranyos, tündéri csajszi akivel élvezet és kacagás minden kattintás, emellett nagyon jó szeme van és tehetséges. Mindenkinek csak ajánlani tudom 😇😍👌💚” ( Renáta)

kismamafotózás

„Hedzsivel már több alkalommal volt szerencsénk együttdolgozni, mindig jó hangulatban teltek a fotózások, voltunk stúdióban, illetve kültéren is, nagyon ötletes, hangulatos képek készültek ezen alkalmak során! Bátran ajánlom mindenkinek, szupertehetséges fotóművész!” (Ági)

fotózás

„Türelmes, kedves, mosolygós és nem mellesleg egy PROFI fotós!
Mindenkinek csak ajánlani tudom őt!
Nagyon örülök hogy megismertelek és remélem pár év múlva újra megismételhetjük!” (Ágnes)

Fotós Budapest

„Hedvig egyszerűen csodálatos, lendületes, türelmes és gyönyörű fotókat készít, mindezt remek hangulatban.
Telis -tele, jobbnál jobb, kreatív ötletekkel.
Illetve, ha kicsit szemérmesebb vagy akkor is bátran tudom ajánlani, nincs izgalom csak jókedvű fotózás és káprázatos képek!😉❤️
A sminket is meg kell, hogy említsem, amit ZÉTÉNYI VICA készített, természetesen gyönyörű lett.😉😊❤️” (Szilvia)

fotós budapest

„Nagyon kedves, türelmes lélek és nem mellesleg profi fotós!
Nagyon örülök hogy rátaláltam! Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt!” ***** (Krisztina)

További visszajelzésekért kattints ide! 🙂