fbpx

Johanna - Boudoir fotózás

Egy újabb gyönyörű fiatal nő, Johanna sorozatából hoztam most nektek képeket. 

Johanna egy-két hónapja járt nálam, és a Studio Lightroom Greendoor termében volt szerencsém fotózni őt. Sminkjét Vica, haját pedig Móni készítette el. 

Johanna egy nagyon cuki lány, öröm volt őt fotózni, és még egy nagyon kedves google értékelést is írt az élményeiről:

„Nagyjából egy hónapja jártam Hedvignél egy boudoir fotózáson.
Nagyon izgultam, de amint bementünk a stúdió termébe, ahol a fotózás zajlott, olyan barátságos atmoszféra fogadott, amiben pillanatok alatt fel tudtam oldódni és élvezni minden pillanatát. Minden pózt megmutatott, elmondta mire figyeljek, min javítsak, stb.
Az első pár kép után a gépén megnézhettem, milyenek lettek, ami minden várakozásomat és elképzelésemet maximálisan felül múlta, és egészen meg is hatott, hogy ez én vagyok, azokon a gyönyörű képeken.
Hedvig nagyon kedves, profi és olyan kisugárzása van, ami mellett az ember kinyílik, és a fotói akkora önbizalom löketet adnak, hogy minden nőnek receptre felírnám!
Nagyon hálás vagyok az élményért és hogy rátaláltam Hedzsire!
Két gyermekes anyaként újra nagybetűs NŐ lehettem és neki köszönhetően önmagam elfogadása és megszeretése is egyre jobban megy!
Mindenkinek csak ajánlani tudom nagyon sok szeretettel! „

A legtöbb visszajelzést üznetben szoktam kapni, ezekből sokat meg is szoktam osztani a facebook és instagram oldalamon (persze név nélkül), de mindig tök jól esik, amikor valaki publikusan, a googleben vagy a facebook oldalamon írt értékelésben is elmeséli, hogy milyen pozitív élmény volt számára a fotózás velem. 🥰

Íme pár kedvencem Johanna sorozatából: