fbpx

Görkori, testékszerek és színes fények - boudoir fotózás Bernivel

Görkori és boudoir fotózás? Ki gondolná, hogy e kettőnek lehet köze egymáshoz. Az én kis modellemmel, Bernivel viszont úgy gondoltuk, hogy ezt a kombinációt ki kell próbálnunk. A görkorcsolya mellett pár testékszert és a legújabb led fénykardjaimat is bevetettem. Itt is köszönöm Vicának, az én legkedvencebb sminkesemnek, hogy tartotta nekünk a fénykardokat, amíg még ott volt.  🙂 

Most először fotóztam színes fényekkel, így nagyon izgalmas volt kipróbálni. Azt hiszem, hogy ez egy szuper vétel volt, és nem ez lesz az utolsó fotózás, amikor bevetem őket. 🙂 Kicsit féltem a fotózás előtt, hogy nem fog eléggé látszani a fényük, de határozottan pozitívan csalódtam. 

Berni szépséges, csillámokban gazdag sminkjét természetesen Vica készítette el. 

A Studio Madison Arden és New York termében készültek a képek. Viszonylag ritkán fotózok a Studio Madisonban, hiszen, mint ahogy már észrevehettétek, a Studio Lightroom a törzshelyem, de azon a héten, amikor Bernit is fotóztam, pont úgy jött ki, hogy csak a Studio Madisonban volt fotózásom. 😀 Néha azért jól esik a környezetváltozás is. Új ihletet ad. 🙂

Bernit most volt alkalmam másodjára fotózni. Az első fotózásunk egy szabadtéri, fesztiválos hangulatú fotózás volt, és azóta is terveztük, hogy össze kéne hoznunk valamit megint. Berni szuper ügyesen megcsinálta a pózokat, ráadásul a karaktere, ez a menő felnyírt haj és a tetkók is tök jól illettek ehhez a koncepcióhoz. 

A görkori egyébként a sajátom. Már régóta vágytam egy illyen kétsoros görkorcsolyára, és úgy időzítettem a megvételét, hogy a fotózáson is használni tudjuk. Szerencsére Bernivel kb. egyforma méretű a lábunk, így fel is ment rá. 😀  Már alig várom, hogy magamon is kipróbáljam. 🙂 Egyébként, ha valakit érdekel, a Decathlonban vettem. 

Íme pár kedvencem a sorozatból: