fbpx

Testlánc, tetkók és lila haj- Izgalmas glamour fotózás Nizsyvel

Egy elképesztően ügyes, és nem utolsó sorban gyönyörű modellt, Nizsyt fotózhattam nem rég, akin végre kipróbálhattam pár új kellékemet (kétféle testlánc és egy csillogós necc body), amit a Sheinről rendeltem. 🙂

A képek a Studio Madison New York termében készültek, Nizsy gyönyörű sminkjét és frizuráját pedig Zétényi Vica készítette el. Imádom, hogy Vica sosem tud hibázni a smink terén. Most is elképesztően szép sminket rittyentett Nizsynek, ami nagyon szépen illett Nizsy lila hajához. 

Eléggé nehezített pálya volt ez a fotózás, mert nem volt könnyű dolgom a fényekkel. Pont a legjobb időszakott sikerült kifognunk, amikor a legerősebben sütött be a hatalmas ablakokon a nap. Így nem tudtam annyira kihasználni a termet, mint amennyire szerettem volna, mert nehéz volt olyan helyet találni, ahol szépek voltak a fények, a lámpának pedig nem sok hasznát vettem.

Ilyen körülmények után féltem is, hogy nem lesznek használhatóak a képek… csak akkor nyugodtam meg, amikor otthon feltöltöttem a képeket, és meglepődve láttam, hogy nem is lettek rosszak, sőt. Persze ez nagy mértékben Nizsy és Vica érdeme, és a két testlánc is nagyon jól bevált. 🙂

Annyira nem lettek rosszak a képek, hogy végül ez egy új kedvenc sorozatom lett, és a facebook oldalam és a facebook csoportom követői / tagjai is csak pozitív visszajelzéseket adtak a sorozatra. Mondtam is Nizsynek és Vicának, hogy remélem, hogy minden rosszul sikerült fotózásomon ilyen képek fognak születni. 😀 Mindenesetre legközelebb, ha a Studio Madisonban fogok fotózni, jól meg fogom fontolni, hogy milyen időpontra foglaljak, hogy elkerüljem a rossz fényeket. 

Nizsy személyében egyébként egy végtelenül kedves, energikus csajt ismertem meg, akivel még tuti fogunk együtt dolgozni (persze csak ha neki is lesz kedve hozzá 🙂 ) 

Mutatom is a kedvenceimet a sorozatból: 

Nézd meg a szépséges Anettről készült boudoir sorozatot is! Kattints ide!  

Tudd meg, hogy mi az az 5 ok, amiért Neked is érdemes kipróbálnod a boudoir fotózást! Kattints ide!