fbpx

Dzsenifer - Boudoir fotózás egy klasszikus szépséggel

Egy igazi, az 1920-as évekbe illő szépség, Dzsenifer jött el hozzám boudoir fotózásra nem rég, aki ajándékba kapta a fotózást. 

Dzsenifer sminkjét Zétényi Vica készítette el, frizuráját pedig Pap Mónika.  

Dzsenifer egy olyan klasszikus szépség, aki szerintem több híres színésznőre is hasonlít. Nekem Carey Mulligan jut eszembe róla „A nagy Gatsby”-ből, de a facebook oldalamon többen írtátok Marilyn Monroe-t és Eszenyi Enikőt is. 

Ha már szóba került a facebook oldalam, itt is szeretném megemlíteni, hogy nem rég csináltam egy női facebook csoportot is, ahol szeretettel várok minden nőt, aki érdeklődik a boudoir fotózás iránt. A csoportban sok hasznos infot találhattok. Olvashattok például tippeket arról, hogy milyen ruhákat hozzatok, és hogyan készüljetek a fotózásra, illetve sok sok beszámolót is olvashattok azoktól, akik már jártak nálam. Emellett sok érdekes női téma is feljött már, és egy nagyon szuper, kedves, egymást támogató és felemelő közösség jött össze eddig. 🙂 Nagyon büszke vagyok az én kis csoportom tagjaira. 🙂 

Visszatérve a fotózásra, a képek a kedvenc termemben, a Studio Lightroom Greendoor termében készültek, ami jelenleg az egyetlen sötét színvilágú terem a stúdióban, mióta a Silver termet átrendezték és új nevet is kapott.  

Íme pár kedvencem a sorozatból:

Nézd meg a szépséges Robertáról készült boudoir sorozatot is. Kattints ide! 🙂

Tudd meg, hogy mi az az 5 ok, amiért Neked is érdemes kipróbálnod a boudoir fotózást! Kattints ide! 🙂