fbpx

Évi & Jani - kreatív fotózás

A kreatív fotózás a boudoir fotózás mellett az egyik kedvenc fotózási stílusom, mert ilyen fotókat készíteni nagyon hálás és élvezetes feladat a számomra. Ilyenkor igazán őszinte és szeretetteljes pillanatokat lehet elkapni, a szép smink és a gyönyörű mennyasszonyi ruha pedig még különlegesebbé teszi a képeket.

Azért is szeretem a kreatív fotózást, mert ilyenkor egy pár életének egyik legfontosabb pillanatát/pillanatait örökíthetem meg, és tudom, hogy ezeket a képeket majd évek múlva is nézegetni fogják, és ez számomra hatalmas megtiszteltetés. 🙂

A minap egy gyönyörű pár kért fel kreatív fotózásra. Évi és Jani már évek óta együtt vannak, és most jött el az a pillanat, hogy összekössék életüket.

Az egyik kedvenc fotós helyszínemre vittem el őket, ahol gyönyörű fenyőfák és sziklák vettek minket körül, és csodás volt a kilátás.

Nem indult egyszerűen a fotózásunk, ugyanis már az időjárás előrejelzés is napokkal előtte esőt mondott az egész hétre, ezért kérdéses volt, hogy egyáltalán meg tudjuk-e tartani aznap a fotózást, vagy jobb, ha elhalasztjuk. Az elmúlt időszakban több szabadtéri fotózásomat is elmosta az eső, ezért nagyon drukkoltam, hogy most ne ez legyen a helyzet. A kreatív fotózás napján aztán szép napos, nyári idővel indultunk, de természetesen pont mikor elkezdtük a fotózást, akkor kezdett el zuhogni az eső, ezért a fotózásunk első fél óráját a kocsiban töltöttük. :-p Egy darabig attól féltünk, hogy nem lesz semmi ebből a fotózásból (bár én titkon azért abban reménykedtem, hogy a Jóisten megszán minket, és előcsalogatja nekünk a napocskát)…  Aztán egyszer csak elállt az eső, és még a nap is kisütött a kedvünkért. 🙂 A végén a csodaszép naplemente fényében fotózhattam, a végeredmény pedig az edddigi egyik legkedvencebb sorozatom lett. 🙂

Íme a képek!

Nézd meg a csodaszép Gabiról készült tematikus fotókat is! Kattints ide!

Tudd meg, hogy mi az az 5 ok, amiért érdemes kipróbálnod a boudoir fotózást! Kattints ide!