fbpx

Szabadtéri fotózás a gyönyörűséges Évivel

A szabadtéri fotózás a kedvenc műfajaim közé tartozik. Már nagyon vártam, hogy végre eljöjjön a jó idő, és csinálhassak szép, virágos, tavaszi fotókat. Erre nem keresztülhúzta a számításaimat ez a fránya koronavírus? De annak azért örülök, hogy legalább ez az egy összejött, így ez az év se telik el tavaszi szabadtéri fotózás nélkül.

Évit igazán öröm volt fotózni, mert mint látni fogjátok, szép is, ügyes is, és a személyisége is szuper, így jól el is beszélgettünk fotózás közben.

Évi sminkjét Tóth Zsuzska készítette.

A Margitszigeten készültek a képek, ami az egyik kedvenc szabadtéri fotós helyszínem. Szerencsére már szépen nyíltak a virágok, és az időjárás is tökéletes volt, és a lemenő napocska csoda szép fényt adott nekünk. 🙂

Budapesti születésűként mindig olyan büszke vagyok a Margitszigetünkre, mert nem minden főváros rendelkezik ilyen gyönyörű és hatalmas parkkal. A külföldi ismerőseimet is mindig elráncigálom a Margitszigetre, ha tehetem. Szerencsések vagyunk, hogy ennyi park és erdő található Budapesten. Számomra szinte elképzelhetetlen, hogy olyan városban éljek, ahol a betondszungelben nincs egy-egy kis park oázis.

Na de térjünk vissza a fotó sorozatra. 🙂 Íme pár kedvencem az elkészült képekből:

Nézd meg a csoda szép Mártiról készült sorozatot is! Kattints ide! 🙂